Nebankovní půjčka bez registru a zástavy a všechny ostatní informace na webu mají sloužit jako přehled a mají informovat o finančních produktech které
jsou na trhu. Informace jsou informativní a bez záruky - finanční produkty
se mohou měnit v závislosti na typu, druhu a čase ve kterém jsou nabízeny. Neručíme za inzeráty, ani za jejich obsah. Stránky obsahují obecné informace o půjčkách i o konkrétních typech půjček podle Vašich požadavků. Půjčky pro nezaměstnané jsou půjčky s mnoha podobami. V úvěrovém sektoru se označují jako půjčky bez prokazování příjmu, nabízené nebankovním sektorem, protože bankovní instituce si mohou více dovolit své zákazníky vybírat a nechtějí žádná rizika a zbytečné komplikace po poskytnutí půjček. Úvěrovým podtématem půjček pro nezaměstnané mohou být půjčky pro ženy na mateřské dovolené, kde se ale předpokládá, že partner je zaměstnán a může svůj příjem doložit.

Nebankovní půjčka Provident
Provident nabízí nebankovní půjčky a úvěry pro široké spektrum klientů. Každou žádost posuzuje individuálně, s přihlédnutím k aktuální situaci. Nízké příjmy nehrají u Providenta hlavní roli. Půjčky poskytuje na základě dostatečných informací získaných přímo od klientů a to i bez nahlížení do registrů. Formulář, který slouží k předběžnému posouzení půjčky, můžete najít na příslušných webových stránkách. Hotovost můžete mít k dispozici okamžitě při podpisu smlouvy, případně za několik dní na vašem běžném účtu.

Férová americká hypotéka za poctivých podmínek

INZERÁT JIŽ NEPLATÍ


<- V levém menu naleznete platné inzeráty
Typ:Nabízím půjčku
Kategorie:Ostatní úvěry
Lokalita:celá ČR
Datum vložení:15.08.2014
ID inzerátu:60522
WWW:Odkaz
POZOR NEPŘEHLÉDNĚTE! Svým zákazníkům nabízíme bezkonkurenční půjčku se zástavou nemovitosti v nebankovním sektoru tzv. americkou hypotéku. Naším cílem je nabídnout přívětivý spotřebitelský produkt za seriózních podmínek dle platných zákonů ČR. Spolupracujeme pouze s prověřenými společnostmi a investory, kterých je opravdu málo! Záleží nám na smysluplnosti půjčky a konečné spokojenosti zákazníka. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Náš zákazník má plno výhod: veškerá byrokracie a papírování je zúženo jen na nejnutnější minimum, nenahlížíme do registru neplatičů, příjmy se nedokládají, nepožadujeme žádné nesmyslné poplatky předem, nezkoumáme účel poskytnuté půjčky, klient má možnost předčasně splatit úvěr bez sankcí a úvěrová smlouva je k předem k nahlédnutí. V neposlední řadě má klient nárok na veškerou konzultaci a posouzení zcela zdarma tzn., že klientovi poskytneme zcela nezávazně a bezplatně objektivní pohled na danou věc a to od profesionála s dlouholetou praxí v daném oboru. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Do zástavy lze dát byt v OV, družstevní byt, rodinný dům, chalupu, chatu, komerční objekt, či zajímavý pozemek. Ručit lze také nemovitostí třetí osoby. Půjčkou lze vyplatit stávající zástavy na nemovitosti, dluhy, exekuce – konsolidace úvěrů. Půjčku lze kdykoliv bez sankcí předčasně doplatit. Finanční prostředky se pohybují od 100 tisíc korun a to až do 60% tržní hodnoty zastavované nemovitosti. Splatnost se pohybuje v rozmezí 1 – 20 let. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Svých klientů si vážíme a jednáme s nimi poctivě a na rovinu bez skrytých kliček a zbytečných skrupulí. Jsme si vědomi toho, že klient potřebuje rychle řešit svojí finanční situaci a tak se snažíme o co nejrychlejší vyplacení hotovosti, které probíhá bezhotovostně na účet klienta. I když neslibujeme nereálný úrok, je naším cílem poskytování přívětivých půjček bez zbytečného zdržování formalitami. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Detailně se informujte na našich webových stránkách www.iprofiuver.cz/americka-hypoteka a nebudete se muset ničeho obávat, i nebankovní sektor nabízí bezpečné půjčky. Spolupracujeme pouze s přímými a prověřenými společnostmi a investory, kterých je opravdu málo! Veškeré dotazy směrujte na pujcka@iprofiuver.cz Objednávejte prostřednictvím bezplatného a nezávazného online formuláře. Vyplněním souhlasíte se zpracováním dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.


Jméno zadavatele

iProfiúvěr

Telefon

605

Adresa

Mandelova 2938
Karviná
733 01

E-mail

pujcka@iprofiuver.cz

Nahlásit nevhodný inzerát

© Copyright 2024
[ochrana osobních údajů]
Pro zájemce o půjčku, kteří někdy v minulosti měli se splácením půjčky komplikace a nyní jsou zapsáni v registru dlužníků, mohou využít půjčky bez registru ihned, ale ani zde neuspějete, pokud jsou Vaše prohřešky příliš vysoké a půjčky jste v minulosti brali na příliš lehkou váhu. Kombinací pro zájemce s omezenými možnostmi poskytnutí půjček jsou půjčky od soukromých osob poskytované převážně obyčejnými fyzickými osobami. Zde jsou ale velmi vysoká rizika a obecně se doporučují až jako konečné možné řešení. Úplně jiným úvěrovým okruhem jsou půjčky pro začínající podnikatele, kde doložit příjem nelze a musí se spoléhat především na nebankovní sektor. GE money bank internet banka patří mezi nejprofesionálnější služby na českém internetbankingu. Uživatelé mají často problém s Poštovní spořitelna a přihlášení internetbanking a ptoto jsme napsali krátký praktický článek a přesměrovali je na internetbanking.